Ad Monday: Absolute Radio

Ad MondayEen van de dingen die het leven in Londen fijn maakt is de muziek waar de meeste mensen graag naar luisteren. Waar ik persoonlijk in Nederland jarenlang leed onder het bewind van Jan, Nick, Simon, Gerard, Armin, Ferry en Thijs en naarstig op het internet mijn eigen geliefde rocktunes zocht, is de mainstream in Londen een stuk beter te verteren. Terwijl ik in Nederland eerder gefrustreerd de volumeknop van de radio zocht, heb ik nu dikwijls last van spontane drumreflexen. Door Absolute Radio zit ik elke dag nét iets fijner aan mijn bureau. De hoofdrolspeler in de commercials laat zijn reflexen nog iets verder met hem op de loop gaan.

De man in onderstaande commercial is overigens Geoff Lloyd, de Engelse Giel Beelen:

+ Grappig, de hoofdrolspeler is overigens ook een briljante rol terug te zien in Death at a Funeral, één van de betere producten van de Britse filmindustrie.

+ Goede muziek!

Eindoordeel: Ik heb weer zin in een nieuwe werkdag!

Over Peter Evers

Peter Evers (1984) is actief als Business Development Manager bij yoMedia in Amsterdam. Hiervoor werkte hij een jaar lang als mobile marketeer bij Unanimis in Londen. Daarnaast is hij fervent drummer en blogt hij tevens op zijn eigen weblog PeterEvers.net. Peter studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en was tijdens zijn studie onder andere actief als sales trainer, workshopleider, ondernemer en bestuurslid bij Studievereniging Mercurius.
Dit bericht is geplaatst in Ad Monday, Londen, muziek, Radio met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Ad Monday: Absolute Radio

  1. Jerry Houtman schreef:

    Die commercials zijn wel geinig. Ik zal eens een dagje naar Absolute luisteren, klinkt wel goed!

  2. Ernst-Jan Pfauth schreef:

    Death at a Funeral is nog steeds een van m’n favoriete komedies… ongelofelijk!

Reacties zijn gesloten.