Disclaimer

Spotlight Effect is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze weblog plaatsen, bijvoorbeeld in een reactie op een bericht en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Deze reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Spotlight Effect. Spotlight Effect kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van Spotlight Effect.

Spotlight Effect herbergt veel verschillende soorten redacteuren en gastbloggers, met uiteenlopende achtergronden en meningen. Deze diversiteit zorgt voor de onafhankelijkheid en objectiviteit van Spotlight Effect in zijn geheel. Artikelen op Spotlight Effect, geschreven door redacteuren of gastbloggers, representeren dan ook niet per definitie de mening van de gehele redactie.

Spotlight Effect betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Spotlight Effect aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Spotlight Effect bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.