Een WK om nooit te vergeten. Hoe? Dat mag je zelf invullen.

Over een ruime week gaat het Wereldkampioenschap voetbal weer van start. De EK’s en WK’s zijn de afgelopen jaren helaas niet zo succesvol verlopen voor het Nederlands Elftal; altijd wist een ander land ons eruit te schoppen voor de finale en in 2002 waren we er zelfs helemaal niet bij. Desondanks blijven sommige mensen houden in een herhaling van 1988 en een eindzege voor het Nederlands Elftal. En dat is precies wat Epic Orange doet: het vertrouwen in ‘onze jongens’ onderstrepen en het Oranjevirus verspreiden. Het is een voetbalpoule zoals vele anderen, maar met een sterk Oranje tintje.

Deelname staat open voor iedereen, maar hoe meer mensen er meedoen hoe beter. De inleg bedraagt €5,- per persoon en de poule moet uiterlijk vrijdag 11 juni 2010 om 15.00 uur ingevuld zijn. Hier kun je de regels vinden en via deze link vul je de poule in.

Over Jerry Houtman

Jerry (1983) is online media professional, blogger en freelance copywriter. Zijn focus ligt op webinnovatie, online marketing en de functionaliteit van internet, zaken die goed van pas komen in zijn werk als online media planner bij De Media Maatschap en tevens de voornaamste inspiratiebron vormen van zijn blogposts.
Dit bericht is geplaatst in media. Bookmark de permalink.