Mediajaar 2007 – Nederlandse afvaardiging in The New Yorker

Voorspellingen voor het mediajaar 2007Spotlighteffect.nl blikt de komende week vooruit op het mediajaar 2007. Hanco Kolk's CasanovaTrends, personen, nieuwe media, voorspellingen; deze blog wordt er de komende dagen mee bestookt. Suggesties? Klik op de reageerlink onderaan. Vijfde bericht in deze serie gaat over het succes van Hanco Kolk.

Nederlandse afvaardiging in The New Yorker
Elke Nederlander die het presteert zijn of haar werk in het toonaangevende literaire tijdschrift The New Yorker te krijgen, verdient een eervolle vermelding in een serie als deze. De striptekenaar, vooral bekend van Gilles de Geus en de dagelijkse strip S1ngle in het Parool, krijgt vijf pagina’s tot zijn beschikking. Op deze heilige blaadjes laat hij zijn stripkarakter Casanova New York ontdekken. Bij voorbaat is Hanco Kolk striptekenaar van het mediajaar 2007.

Over Ernst-Jan Pfauth

Ernst-Jan Pfauth (1986) raakte halverwege zijn studie communicatiewetenschap verslaafd aan bloggen. Toen hij een ruzie tussen Balkenende en Witteman vastlegde, werd zijn blog Spotlight Effect ook daadwerkelijk gelezen. Na een stage bij de Verenigde Naties in New York reisde hij voor Web 2.0 blog The Next Web een jaar de wereld rond. Voor nrc.next verkocht hij zijn ziel aan de dode-bomen-industrie, vinden zijn oud-collega's. Zijn persoonlijke blog is Pfauth.com.
Dit bericht is geplaatst in media, Mediajaar 2007, Strips/animatie, Tijdschriften. Bookmark de permalink.

Één reactie op Mediajaar 2007 – Nederlandse afvaardiging in The New Yorker

  1. Paulus L schreef:

    Geweldig ! Als iemand het verdient, is het Hanco; een talent van wereldklasse breekt nu ook internationaal door bij het blad de bladen.

Reacties zijn gesloten.