Spotlight Weekend: 60 seconden op het internet, China’s social media revolutie en de iPad 3

In de laatste week van het jaar lijkt het alsof er alleen nog maar overzichten, lijstjes, vooruitzichten, terugblikken en veel meer waar 2011 of 2012 in staat wordt geplaatst. Je zult deze artikelen ongetwijfeld al gezien hebben, wij proberen deze week bij elkaar te schrapen wat er verder nog is geschreven op het internet.

Incredible Things That Happen Every 60 Seconds On The Internet
De hoeveelheid informatie die over het internet gaat is enorm, om een beeld te krijgen staat er deze week op Business Insider een mooie infographic over 60 seconden op het internet. Iedere minuut bijna 700.000 Google zoekopdrachten, 13.000 iPhone app’s gedownload en ga zo maar door.

China’s Social Media Revolution
China heeft 500 miljoen internetgebruikers, dat is al bijna een Facebook netwerk op zichzelf. Facebook zelf is echter gecensureerd. Waar de Chinezen dan wel uithangen is te zien in dit artikel op ViralBlog.

Google Will Change Web Marketing in 2012
2012 zal niet minder veranderlijk zijn dan 2011. Op Harvard Business Review een korte vooruitblik hoe Google zich zal ontwikkelen in 2012, en wat dat gaat betekenen voor veel websites op het web.

30 under 30
Forbes publiceert deze week een lijst met 30 ondernemers onder de 30 die het ánders doen. In verschillende branches en met verschillende invalshoeken. Wie van deze 30 zien we de komende jaren terug?

Komt er een iPad 3 in januari?

Deze week kwam DigiTimes met het nieuws dat er twee nieuwe versies naast de huidige iPad 2 komen in januari. Het artikel kreeg al snel navolging op veel blogs maar lijkt vrij onwaarschijnlijk. GigaOm en The Loop leggen uit waarom.

Photo credit: leondel

Dit bericht is geplaatst in Spotlight Weekend met de tags , , . Bookmark de permalink.