Spotlight Weekend: Blog strategieën voor bedrijven, daling in tablet verkopen en meer over Twitter en Pinterest cijfers

Blog Strategies for large media organizations
Bloggers weten natuurlijk wel hoe dat moet, bloggen. Monday Note vroeg zich echter af hoe grote media organisaties dat moeten doen. Frédéric Filloux schreef er een leerzaam en inspirerend artikel over.

‘Tabletverkoop daalt met 30 procent’
De onderzoekers van Digitimes stijgt de tabletverkoop in 2012 niet, maar daalt het aantal tablets dat over de toonbank gaat. Een logische gedachte of zal de iPad 3 in maart beginnen met een recordbrekende verkoop?

Hoe Twitter in 5 mijlpalen naar 500.000.000 twitteraars groeide
Met een half miljard accounts is Twitter een hele grote jongen op het internet. Halverwege 2007 lag dat nog wat anders. Twitter, hoeveel mensen hadden daar toen van gehoord? Verslaggeefster Heleen van Lier somde voor de Volkskrant de vijf mijlpalen van Twitter op.

10 Reasons Pinterest Booked 10 Million Visitors a Month So Fast
Het zijn cijfers van een hele andere orde – 10 miljoen bezoekers per maand is nog lang geen half miljard -, maar de groei die Pinterest doormaakte is indrukwekkend. In dit artikel lees je tien redenen waarom de dienst erin slaagde.

3 Ways To Predict What Consumers Want Before They Know It
“It is not the customer’s job to know what they want.” is een bekende uitspraak van Steve Jobs. Hoe kom je erachter wat goed is voor je klant? Door het hem te vragen kun je verbeteren, maar niet echt innoveren. Dit artikel geeft een paar goede technieken hoe je erachter kan komen wat je aan waarde kunt toevoegen voor je klant.

Video: Inside Facebook

Gisteren Inside Facebook gemist bij de VPRO? De docu was al eerder te zijn bij de BBC en is een absolute aanrader als je een mooi overzicht wil zien van Facebook als netwerk én als bedrijf.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Dit bericht is geplaatst in Spotlight Weekend met de tags , , . Bookmark de permalink.